Kleuradvies

Kleuradvies

Wilt u gebruik maken van de kracht van kleur? Kies dan voor een persoonlijk kleuradvies gebaseerd op de unieke combinatie van uw ogen, huid en haar.

Bij mijnbestekleur werken wij met 12 kleurcategorieën. Wij doen hierbij uitspraken over het gebruik van lichte en donkere kleuren, heldere of gematteerde kleuren, effen of gemêleerde stoffen en de optimale hoeveelheid contrast in uw kleding. Dit geheel vormt uw persoonlijke kleuradvies.

Elk kleuradvies start met een uitleg van de kleurtheorie van Johannes Itten. Daarna volgt een oefening in het kijken naar het effect van kleur bij anderen. Na deze oefening zullen met behulp van testlappen opzoek gaan naar uw eigen beste kleuren. Het advies wordt afgesloten met een make-up advies en eventueel een haarkleuradvies voor dames en een kort stijladvies voor heren.

Na de kleurenanalyse krijgt u uw eigen kleurenboekje mee. Zo maakt u in het vervolg makkelijk de juiste kleurkeuzes bij aanschaf van uw garderobe.

Ons kleuradvies is geschikt voor zowel dames als heren, particulier en zakelijk. Het advies kan alleen of in groepen plaatsvinden en neemt een ochtend of middag in beslag. Bent u geïnteresseerd in een speciale insteek zoals een vrijgezellenuitje, afdelingsuitje, jubileum of verjaardagviering dan maken wij graag een workshop op maat. U bent welkom in de studio's in Amsterdam en Apeldoorn. Wij komen ook graag bij u op locatie.

Ook heel leuk om cadeau te geven!