Stijladvies

Stijladvies

Met het stijladvies van mijnbestekleur zet u de puntjes op de i. Dit advies bouwt voort op uw kleuradvies. Aan de hand van lichaamsbouw, kleurtype, lengte en proporties komen wij tot een persoonlijk stijladvies. En daarmee heeft u de sleutel tot een leuke, professionele en passende garderobe. Straal uit wie u echt bent en krijg complimenten van familie, vrienden en collega's.

Elk stijladvies start met een uitleg van de theorie. Dit wordt gevolgd door een analyse van uw lichaamsbouw en een analyse van uw huidige garderobe. U bent het middelpunt. Welke stukken draagt u graag en welke stukken draagt u eigenlijk nooit. Wat is daarvan de reden? Daarna gaan we op zoek naar uw mogelijkheden. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijke stijlwerkboek. Dit stijlwerkboek neemt u na het einde van de sessie mee naar huis zodat u in het vervolg makkelijk de juiste stijlkeuzes maakt bij aanschaf van uw garderobe.

Stijladvies is geschikt voor zowel dames als heren, particulier en zakelijk. Het advies wordt individueel of in duo’s gegeven en neemt een ochtend of middag in beslag. U bent welkom in de studio's in Amsterdam, Apeldoorn of Haarlem. Maar wij komen ook graag bij u op locatie.

Speciaal voor klanten die graag de puntjes op de i zetten.